Топ 5 на култовите сапунки на 90-те

Гласувайте за статията

Ето кои бяха най-гледаните сериали на миналия век

Със сигурност си ги спомняте. Драматична любов, изпепеляващи страсти, фатални срещи и неочаквани обрати. Толкова емоции имаше в сапунените сериали през 90-те години на миналия век, че още щом тръгнеха стартовите надписи всички зарязваха работата си, за да ги гледат.

Сериалът "Три съдби" превърна Освалдо Риос в звезда в България

Сериалът „Три съдби“ превърна Освалдо Риос в звезда в България

Сред тях обаче се откроиха няколко култови саги, които и до днес се помнят. Едва ли сте забравили култовата за 1994 година сага „Три съдби“. Драми, сълзи, любов–култовата драма бе най-обсъжданата от бабите по седенки и сборища, в кафенета и на работа. А Освалдо Риос се превърна в мегазвезда.

Сериалът  "Касандра" подлуди зрителите у нас

Сериалът „Касандра“ подлуди зрителите у нас

Няма начин да не помните и сагата „Касандра“. Корайма Торес и Освалдо Риос дойдоха чак до България, след като сериала се превърна в хит у нас. Някои от феновете на сагата толкова се запалиха по нея, че и до днес като виц звучи обаждането на вживяла се във филма зрителка в полицията.

Дамата толкова се развълнувала след особено драматичен епизод, че се обадила в полицията с думите: „Ало, искам да съобщя за убийство“. След което разказала  в детайли, на втрещените полицаи последния епизод на сериала и през сълзи обяснявала, че главната героиня е невинна.

Драмата на Андреа Селесте просълзи хиляди баби

Драмата на Андреа Селесте просълзи хиляди баби

Не можем да забравим и култовата драма „Андреа Селесте“. Историята на малкото момиченце, търсещо своята майка, разплака целия свят. Макар че малчуганите и до днес не могат да простят на Андреа дел Бока, че заради сериала техните баби, никога не им позволяваха да си догледат анимационните филмчета, течащи по другите канали, пишат от div.bg.

"Вдовицата в бяло" бе връх в латиноамериканските сапунки

„Вдовицата в бяло“ бе връх в латиноамериканските сапунки

Що се отнася до хитовия сериал „Вдовицата в бяло“ то той си беше едва ли не психотрилър с фентъзи елементи. То не бяха вещици, вампири, гадатели и древни проклятия. Не липсваше и класическата за латиноамериканските сапунки нещастна любов. В крайна сметка на щастливия финал мокрите кърпички бяха безброй повече от обичайното.

Легендата "Дързост и красота" и до днес не слиза от екран

Легендата „Дързост и красота“ и до днес не слиза от екран

На първо място обаче се нарежда станалият легенда сериал „Дързост и красота“. Лентата и до днес продължава да се снима, въпреки че някои от актьорите вече дори не са на този свят. Някои от по-младите зрители се шегуват, че лентата сигурно е снимана още по време на Големия взрив, за да разкаже за драмите на семейство Форестър от създаването на света.

За разлика от други подобни ленти обаче драмите на Брук и Рич продължават да интригуват зрителите. Докато телевизионни динозаври като „Пътеводна светлина“ и „Докато свят светува“ вече отдавна са в историята.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар