Топ 5 на актуалните красавици в риалити форматите!

Класацията на актуалните красавици в риалити форматите изправя една срещу друга участнички в Денсинг Старс и Къртицата

 

Красавици в риалити форматите винаги има, а тази година определено са многобройни…

Трудно е да се направи класация, която да излъчи най-привлекателните за зрителите, но този топ 5 ще обобщи оценката на потребителите в мрежата.

Елена танцува в Денсинг Старс
Елена танцува в Денсинг Старс

При всички случаи няма да е изчерпателен и все ще се намери кой да не се съгласи или да има своя претендентка. Така или иначе, хубавиците са събрани предимно в Денсинг Старс и Къртицата, а Kliuki.net ще ви покаже кои се изправят една срещу друга.

Някои от тях вече имат опит с участия в други предавания, но тези актуални красавици в риалити форматите, си струва да бъдат отбелязани, писа изданието jenite.bg.

Красавици в риалити форматите - несъмнено Бориса Тютюнджиева е не само една от тях, а даже номер 1
Красавици в риалити форматите – несъмнено Бориса Тютюнджиева е не само една от тях, а даже номер 1

Ивайла Бакалова

Манекенката може спокойно да е на едно от първите места, стига да не беше се окепазила така с операции. И тя е жертва на пластиките, за огромно съжаление на всички…

Въпреки това, Ивайла си е все така очарователна, а и бойна мадама, което показва и в Къртицата.

Елена – Хубавата Елена от Биг Брадър

Елена сега вихри прелести в Денсинг Старс, въпреки че стана известна като Хубавата Елена от Биг Брадър. Тепърва ще можем да се насладим на прекрасната й фигура, магическото излъчване и искрената усмивка.

Индира

Още една танцьорка, но професионална. Сега тя е в Къртицата, където се заформи един триъгълник и всички научиха за момичето с плитките. Палавницата обаче не смята да се фиксира върху глупостите, които забърка Борислав и гледа напред към победата.

Нели Атанасова

Нели също ще танцува в Денсинг Старс, докато Косъмчето – Александър Сано, търси Къртицата в шоуто. Има невероятно лъчезарна половинка той и сме убедени, че го знае отлично, затова нека я пази близо до себе си.

Бориса Тютюнджиева

Изглежда Бориса се оформя като една от най-желаните в момента, макар и преди да не е имала много общо с настоящата си визия. Заселничката в Базата на Къртицата вече успя да разтупти сърцето на един от кавалерите, а колко ли още ще паднат в плен на хубостта й, предстои да видим…

Споделете коя за вас е номер 1 от тези красавици в риалити форматите!

1 коментар
  1. Димитър казва

    Определено Бориса е №1 😀

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.