Топ 4 на грозните снимки на Джена от миналото

Гласувайте за статията

Джена нямаше грам силикон в пазвата, а и обаятелността й беше под въпрос в миналото

Джена е една от певиците, които нямат причина да вадят миналото си на показ.

Kliuki.net ще ви разкрие причините за това. Навремето звездата беше едно свръх обикновено момиче. Ако я срещнеш на улицата, даже няма да я забележиш – ето така казват за личности като нея.

Джена

Джена в миналото, нищо общо – няма грам тунинг, само обилен грим
сн.: БУЛФОТО

Не можем да твърдим, че й липсваше всякаква обаятелност, но истината е може би някъде по средата… Все пак Джена беше крайно различна!

Липсваше пищният бюст в пазвата, крачетата бяха далеч по-пълнички, косата без подобрения, освен когато беше изрусена, такава се е родила Джена по волята на природата. Желанието да стане една от фаворитките в Пайнер надделява и тя се сдобива със сериозен тунинг, за да просперира успешно.

И ето, че мечтата й е сбъдната. Днес брюнетката е сред котиращите се имена в чалгата. Джена бройка богати любовници, които поддържат допълнително имиджа й.

Тя ги скубе наред, ако й се удаде такава възможност и грам не си затваря очите заради някакви си скрупули. Все пак си знае цената и затова я осребрява, когато случи на щедър кавалер.

Ако върнем лентата назад към зората на кариерата й, картинката не е особено бляскава. Джена има откровено грозни снимки, които архивите пазят и не й дават мира.

Жалко, че изпълнителката рядко се сещат да отварят албумите си, защото е редно да си припомнят откъде са тръгнали, убедени са потребителите във виртуала. Много от тях са се снабдили с такова самочувствие, че носовете им са навирени до небесата.

А и започват да пускат легенди, че са си натурални красавици и са си същите като едно време… Е, да, ама не!

И това определено не се отнася до Джена – сами преценете от фотосите, на които ще станете свидетели!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар