Топ 3 на фалшивите усмивки на Николета и Валери

Гласувайте за статията

Николета и Валери са щастливи по Коледа заедно, поне така трябва да изглежда отстрани

Николета и Валери не страдат от липса на внимание от страна на околните, но и самите те се стараят погледите да са върху тях…

Мнозина ги сочат с пръст и твърдят, че любовта им е крайно показна и изкуствена. Дали е така или не?!?

Само те си знаят и само те могат да го твърдят, но противно на приказките зад гърба си, те демонстрират една красива романтична приказка. Николета и Валери обаче често изглеждат фалшиво на снимки, които Kliuki.net публикува тук.

Вероятно това е от фотографа и не е причината в тях, шегуват се в мрежата. Няма как страстно влюбена двойка като тях да се усмихва така, все едно го прави насила, нали?! Явно някой си ги въобразява тези неща и предпочита да злобее по техен адрес, защитават ги техните верни фенове.

Така или иначе, Николета и Валери редовно предизвикват подобни коментари. Последно на нейния рожден ден двамата позираха пред апаратите и не бяха особено убедителни, че са онази двойка, която всички зърнаха, след като Валери напусна Алисия…

Николета и Валери край тортата

Нима леката дистанция между тях, студенината и обикалянето на масите от Николета цяла вечер, без почти да уважи съпруга си, се вписват в захаросания сценарий на Божинови – ето това се питат потребителите.

Николета и Валери

Николета и Валери позират изкуствено на рождения й ден

На пикник в конна база

Семейството често посещава различни занимания извън дома си, когато имат възможност да са тук в България. Тогава се правят подробни кадри, за да се запознае обществеността с идилията на футболиста и силиконката.

Николета и Валери

Много са влюбени, нали?!

Любимата Италия

Николета и Валери се срещат сега единствено в Италия. Той играе там, тя е водеща у нас, което ги разделя през по-голяма част от седмицата. Но уикендът е запазен за тях двамата!

Николета и Валери

Красиви, идеални, със съвършени усмивки – браво на зъболекаря!

Вярвате ли на усмивките им или те са само за Фейсбук?!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар