Топ 3 – кой кого окраде на Наградите на Планета

Топ 3 – кой кого окраде на Наградите на Планета
5 (100%) 2 votes

Наградите на Планета не минаха без скандали в плагиатство

Наградите на Планета бяха сред най-чаканите музикални събития от част от феновете в родното музикално пространство. Бляскавата церемония по раздаването на Наградите на Планета беше снощи, но след края й феновете останаха със смесени чувства. На първо място тоалетите и представянето на любимките им беше далеч от очакваното от феновете ниво, коментират форумци.

Кражби на Наградите на Планета - Татяна

Кражби на Наградите на Планета – Татяна

За капак на всичко, голяма част от участничките на Наградите на Планета не си бяха направили труда да помислят за оригинално представяне, а бяха окрали идеите на доста по-именитите си западни колежки и звезди. Вижте кои бяха трите най-нагли кражби на Наградите на Планета:

1. Представянето на Татяна – позалязлата певица реши да насочи отново прожекторите към себе си с ефектно сценично присъствие. В стремежа си да блесне обаче Татяна сериозно подцени зрителите. Певицата реши да се направи на хитра като открадне хореографията на изпълнението си от песен на цели 11 години, мислейки, че никой няма да забележи. Наглостта на Татяна стигна дотам, че тя си позволи да окраде представянето на победителката в Евровизия 2003 Сертаб Еренер. Феновете обаче веднага видяха кражбата и буквално съсипаха изпълнителката с критики в онлайн пространството.

Кражби на Наградите на Планета - Андреа

Кражби на Наградите на Планета – Андреа

2. Визията на Андреа – половинката на Кубрат Пулев също не блесна с кой знае каква оригиналност. За учудване на феновете блондинката цъфна на Наградите на Планета в строг тоалет от риза, сако и панталон. И преди всички да я похвалят за избора й се оказа, че чалгаджийката си е позволила да копира едно къ едно тоалета не на кого да е, а на всепризнатия секссимвол Анджелина Джоли. Което никак не се хареса на зрителите. „Къде е Анджелина, къде е тази. Нормална ли е да я копира, нищо общо“, негодуват форумци.

Кражби на Наградите на Планета - Анелия

Кражби на Наградите на Планета – Анелия

3. Анелия – също като Татяна, на Наградите на Планета Анелия не сметна за необходимо да уважи феновете с оригинално представяне. Вместо това бившата съпруга на Коко Динев реши да открадне идеята на звездата Шакира от 2009 година. „Явно си мисли, че песента като е стара, никой няма да забележи кражбата“, възмущават се форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар