„Тоника“ се събраха в памет на Гого, Диомов и Ваня аут от концерта

„Тоника“ се събраха в памет на Гого, Диомов и Ваня аут от концерта
5 (100%) 1 vote

Легендарната формация се събра за концерт в памет на Гого

Почетен концерт след смъртта на Гого събра на една сцена звездите от „Тоника“. Групата се събра, за проекта „Бургаски вечери“, но Стефан Диомов и Ваня Костова не бяха поканени на събитието. Вместо това Ева пя в компанията на сина си Димитър, а събитието мина под горещите аплодисменти на публиката.

Спектакълът разтърси десетки почитатели на музикалната формация, които се разплакаха по време на спектакъла. Кулминацията на вечерта бе изпълнението на „Бургаски вечери“. Със сълзи в очите Димитър и Ева изпяха култовото парче на Гого.

"Тоника" се събраха  в памет на Гого

„Тоника“ се събраха в памет на Гого

Последните дни след смъртта на певеца бяха изпълнени със скандали. Появи се информация, че групата се събира и ще направи серия от концерт в памет на Гого. Съпругата му Ева гневно опроверга слуховете, а в последствие стана ясно, че концертите наистина са уговорени и то още миналата година. Разстроената вдовица намери сили да признае грешката си и да се съгласи да участва в проектите, които в последствие бяха анонсирани като почетни събития в памет на Гого, пише burgasutre.bg.

Синът на Гого пя "Бургаски вечери" със сълзи на очи

Синът на Гого пя „Бургаски вечери“ със сълзи на очи

Две седмици след смъртта на Гого Ева се изкачи на сцената и подкрепяна от сина си, изпя емблематични песни на „Тоника“. Гостите останаха разтърсени от изпълнението й, а самите изпълнители плакаха, усещайки любовта на публиката.tonika 4

Стефан Диомов и Ваня Костова не бяха поканени на събитието

Стефан Диомов и Ваня Костова не бяха поканени на събитието

От събитието отсъстваха Стефан Диомов и Ваня Костова, за които се говори, че още са в конфликт с Ева. Певицата дори им забранила да стъпват на погребението на съпруга й, заплашвайки ги със саморазправа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар