Тони Дачева се сдоби с наследница

Тони Дачева се сдоби с наследница
5 (100%) 1 vote

Тони Дачева се сдоби с дъщеричка—Виктория

Тони Дачева сбъдна най-съкровеното си желание. Певицата стана майка и си осинови прекрасно момиченце. След месеци бюрокрация, ходене по мъките и битка за правото да има свое дете, Тони Дачева стана майка на прекрасно момиченце

Новината бе съобщена от самата певица в предаването „Тази събота“ на Антон Хекимян. Водещата не пропусна да сподели колко е щастлива и се радва, че в дома й ще тичат детски крачета вече.

Момиченцето се казва Виктория и Тони Дачева е невероятно щастлива, че има малката кукла в живота си. Тя не сдържа вълнението и радостта си, че най-после е сбъднала мечтата си.

Тони Дачева стана майка

Тони Дачева стана майка

След дълги години опити да зачене по естествен път, Тони най-накрая се реши на осиновяване. И макар, че ще бъде самотен родител тя е готова да даде най-доброто на дъщеря си. Певицата премина през много трудности, но е невероятно щастлива. И се надява личния й пример да бъде последван и от много други.

С осиновена дъщеря се сдобиха и актьорът Чочо Попйорданов, който загина при нелеп инцидент миналия май. С приятелката си Даниела, покойния артист се надяваше да отглежда в мир и хармония малката Катя, но за жалост не доживя да я види в дома си.

Въпреки това радостта и на двамата беше голяма, когато разбраха, че ще имат момиченце. И макар днес Даниела сама да отглежда наследницата си, тя е категорична, че в малката сякаш вижда Чочо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар