Томас Томов спечели „България търси талант“, финалът нагласен?

Томас Томов спечели „България търси талант“, финалът нагласен?
3.67 (73.33%) 3 votes

Томас Томов спечели „България търси талант“, зрителите разделени на две

Томас Томов спечели „България търси талант„. Талантливото момче, което грабна публиката с уникалното си изпълнение, успя да заеме първото място. Втора остана малката Борислава, която едва не се разплака на финала. За съжаление обаче русият ангел за малко не достигна така желаното първо място.

Томас беше уникален, но талантът на Борислава бе хиляди пъти по-добър“., „Не е честно, всеки път печелят певци, това не е Х Фактор, нито Гласът на България“, негодуват зрители в мрежата.

Томас Томов спечели България търси талант

Томас Томов спечели България търси талант

Според трети, Би Ти Ви умишлено са уредили победата на Томас Томов. Най-вече за да покажат етническа толерантност към младежа.

Зрителите не изглеждат очаровани от победата на младежа

Зрителите не изглеждат очаровани от победата на младежа

Талантът на Томас Томов като оперен певец, грабна зрителите още от самото начало. Изпълнителят изгря с оперните си арии, с които продължи да пее. Успехът му развълнува цялата аудитория на „България търси талант“. Въпреки че някои от зрителите смятаха, че малката Боряна заслужава да спечели на финала.mneniq

Томас Томов е вторият изпълнител, който печели риалити формат с оперна музика. Преди него Ивайло Донков спечели „Гласът на България“ с уникалните си арии.

Днес слепият певец споделя, че заминава за Бъркли в САЩ. Той отказа да тръгне миналото лято, тъй като се подложи на изследвания свързани със зрението му

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Томас Томов спечели „България търси талант“, финалът нагласен?”

  1. Таня

    юни 24. 2014

    Борислава беше 100 пъти по-добра!Отново всички българи доказаха че не са такива за каквито се мислят!!!Боби изпълни най-хубавите неща в България смеска от народни танци и от аеробика която е почти най-трудния спор в България!Незнам защо избраха Томас!Той пее удивително ама хайдете пеенето не е талант!ПОЗОР!

    Reply to this comment

Добавете коментар