Тодор Славков притесни с пиянство семейството си (Виж ги)

Гласувайте за статията

Тодор Славков не се замисля, че половинката му Силвия и момичето им Катя са ужасно притеснени за него, докато го гледат пиян в Къщата

Тодор Славков се прояви като един от пристрастените към алкохола в Къщата, а това определено притеснява семейството му отвън.

Kliuki.net ще ви покаже кои са най-близките на участника в шоуто. Славков вече предизвика поредица от скандали в Биг Брадър Олл Старс. Отдавна се знаеше, че той има афинитет към чашката, че се бори да се справи с порока си, но явно волята му е прекалено слаба.

И ако повечето събития, на които сте свидетели са режисирани, това определено не е – напълно вярно е, че Тодор Славков се отрязва като кирка редовно. После се излага като за последно и сцените се повтарят ли, повтарят…

Тодор Славков

Тодор Славков, Силвия и Катя в щастливите си дни

Силвия Димитрова, която е голямата любов на Тодор Славков и е вдовица на Поли Пантев, вече е свикнала с панаирите му. Обаче от известно време той все пак бил трезвеник и тя сега трепери, че отново изпада в крайности. Все пак дъщеричката им не е толкова малка, че да не чува коментарите около себе си, да не знае какво става в ефира на риалити формата.

Тодор Славков

Порасналата Катя с майка си Силвия

Съпругата на Тодор Славков най-често гледа детето сама. Двамата ту се разделят, ту се събират, отдавна не са най-сплотената фамилия, но въпреки това не спират да се подкрепят през годините.

Принцесата им Катя е слабостта на своя известен татко, но връстниците й не пестят думите си по негов адрес, гледайки го в такова състояние. Ето защо зрителите са възмутени от Тодор Славков.

Тодор Славков

Тодор Славков не са нон-стоп заедно, но винаги се подкрепят, сега Силвия е притеснена
сн.: БУЛФОТО

Не само, че той си развали приятелството с Катето Евро, но и не мисли за Силвия и наследничката им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар