Тодор Славков дава наградата на Катето Евро? Хвана го срам

Гласувайте за статията

Тодор Славков излезе и научи какво говорят хората за него, хвана го срам

Тодор Славков ще направи жест към Катето Евро, за да измие срама си, след като спечели Биг Брадър Олл Старс, научи Kliuki.net.

Тодор Славков

Тодор Славков го хвана срам, след като излезе от Къщата

Той вече обмислял варианта, за който намекна и защитникът му Андрей Слабаков. Познавайки човека Тодор Славков, той предположи, че точно така ще се развият нещата.

Понеже богаташът имал голямо сърце, а и обичал от цялата си душа Катето Евро, щял да направи всичко възможно да я зарадва. Тя също има потребност от придобивката, тъй като е без работа и няма никакви доходи.

Истинската причина за евентуалното решение обаче ще бъде, че навън Тошко се наложи да си отвори очите. Той се сблъска с цялата ненавист на зрителите на формата, които го охулиха, че се оказа победител. Никой не е съгласен мъж като него, който е зависим от алкохола и показа само как се излага, да бъде любимата звезда на България.

А нима вие сте?!

Всеки има свое мнение по въпроса, но е факт, че Тодор Славков не може да се похвали с положително отношение от страна на хората.

Сега ще бъде още по-мразен заради поведението си, а преди имаше такава слава, която се дължеше на бохемския му начин на живот, както и на фамилията му. Малък Тошко излезе от Къщата във видимо нетрезво състояние, с което още повече подразни всички пред екрана.

Оказа се, че той ще остане и без хонорар.

Банките чукали на вратата му и вече си искали своето. Тодор Славков е натрупал сериозни задължения към тях (близо половин милион лева), а продуцентите са известени, че трябва директно да им предадат сумата, писа изданието HotArena.net.

Ако той поднесе поне милия жест към Катето Евро, ще бъде една идея по-приет с добро занапред, обсъждат го още феновете на Биг Брадър Олл Старс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар