Тияна Джуричич уплаши нета, пусна се без грим

Гласувайте за статията

Тияна Джуричич уплаши нета, показа се без грим

Тияна Джуричич, една от сръбските кралици на силикона, буквално уплаши нета с последната си снимка. Моделката се пусна без грим и показа деформирано лице, което няма много общо с обработените с фотошоп снимки.

Силиконовата фурия, която продължава да налива кубици в деколтето, изглежда направо страшно. И е поредното доказателство, колко вредна е злоупотребата със скалпела, особено, когато се прекалява с нея.

Тияна Джуричич рядко се показва натурална, а причините са обясними. Резултатите от пластичните корекции по лицето й са стряскащи, колкото и да е луда по тях.

Тияна Джуричич уплаши нета, пусна се без грим

Тияна Джуричич уплаши нета, пусна се без грим

За разлика от нея дружката й Саня Йоич, избягва да се показва натурална. И почти не публикува свои снимки в мрежата, след като стана популярна.

Саня Йоич обаче почти не се показва

Саня Йоич обаче почти не се показва

Наричаната още Ивана Сирена, брюнетка, обаче не може да стъпи и на малкия пръст на третата кралица на силикона в Сърбия, истинската Ивана Сирена. Силиконовата фурия крие ревниво снимките си без грим, но Kliuki.net се добра до кадър, от който ще ви настръхнат косите.

Ивана Сирена без грим не е гледка за слаби сърца

Ивана Сирена без грим не е гледка за слаби сърца

Ivana 2

Като цяло сръбските версии на родната Николета Лозанова, подобно на нея градят имидж върху факта, че са известни с това, че са известни. За разлика от родната плеймейтката обаче, Тияна Джуричич и Ивана Сирена не се опитват да излязат от този образ, а и многобройните им пластичните операции все повече ги превръщат от светски бръмчалки в местна туристическа атракция.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар