Тияна Джуричич: Имам шест пластични операции, искам още!

Тияна Джуричич: Имам шест пластични операции, искам още!
5 (100%) 1 vote

Тияна Джуричич проговори за силикона, смята да си слага нови импланти и отзад

Тияна Джуричич, или както е по-известна сръбската кралица на силикона, проговори за пластичните си операции. В последното си интервю синеоката брюнетка сподели, че има общо шест пластични корекции по себе си, но смята да си прави и още.

„Имам около шест корекции по себе си. На устните, както може да се види, деколтето , скулите и носът. Някои от корекциите правих по два пъти. Може би малко прекалих, но ми харесва“, изцепи се Тияна.

Тияна Джуричич се гордее със силикона си

Тияна Джуричич се гордее със силикона си

Тияна сподели, че смята да си направи и нови пластични операции. Този път обаче ще се ремонтира отзад. „Бих си оперирала и Д-то да. Не че нещо му липсва, но много бих искала“, споделя Тияна Джуричич . „Винаги може да се направи нещо, за да изглежда по-добре“, изцепи брюнетката, която е сред най-обсъжданите жени в социалните мрежи.

Повечето от негативните коментари Тияна приема с усмивка и присмех. Някои обаче сериозно я вбесяват. Така например форумци коментират, че Джуричич, прилича на плашило. „Такова чудо като нея, не е имало и в цирковете през 19 век“, пишат те.

Тияна Джуричич стана популярна като сръбската кралица на силикона в Белград. Шеметната моделка е добре известна в столичния хайлайф и редовно може да бъде засечена из ВИП клубовете, в компанията на приятелки, пише daily.mk.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар