Тези ли са най-тъпите миски?! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Като стане дума за плейметки знаем, че те не блестят със знания, но и миските могат да ви вкарат в шок – сами ще се убедите

 

Златка Димитрова беше обявена за най-тъпата плейметка, но жестоко се лъжете, ако считате, че тя е единствената.

Красивите претендентки за "Мис България" ръсят доста бисери

Красивите претендентки за „Мис България“ ръсят доста бисери

Хубавицата имаше неблагоразумието да се яви във „ВИП Брадър”, където може би не очакваше, че ще бъде така злепоставена. Цяла България й се присмиваше, а някои и до днес продължават да я бъзикат за столиците.

За съжаление, у нас участничките в какви да е конкурси, не блестят с особени познания. Дали в училище ли не залягат над уроците, дали родителите им са виновни – кой знае… Фактите са си факти, а тези миски тук определено ще ви хвърлят в шок.

Бледнее ли Златка пред тях?!

Някои казват, че те не са най-яркия случай, имало и по-тежки. Сами преценете! Няма как да пропуснете, че младите и прелестни дами бъркат писателите и техните произведения, дават „експертно” мнение по въпроси, които въобще не са им ясни, говорят на английски по-зле и от чалга звездата Андреа. Ако трябва да се обобщи, нещата не изглеждат никак хубави, но поне телата са им такива, нали?!

В днешно време сякаш приказката „по дрехите посрещат, а по акъла изпращат” никак не важи и девойките са се ориентирали съвсем правилно. Първо манекенството, а после образованието и всичко останало. Този запис е от преди години, когато прохождаха някои от известните имена на родния моден подиум. Сега обаче мрежата бясно го върти и не спира да им се смее, видя Kliuki.net.

Позабавлявайте се и вие!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар