Тервел и Лияна се разлудуваха в басейна (Видео)

Тервел и Лияна се разлудуваха в басейна (Видео)
5 (100%) 1 vote

Олимпиецът метна брюнетката във водата

Тервел Пулев и Лияна пак се разлудуваха. В малките часове на нощта спортистът метна красавицата в басейна и скочи след нея. Двамата се озоваха изненадващо във водата, само няколко дни след като хубавицата беше метната от Мариян Кюрпанов по време на друго парти. Този път обаче Лияна беше само по бански и предложи доста по-атрактивна гледка на олимпиеца.

Нощно къпане за Лияна и Тервел

Нощно къпане за Лияна и Тервел

Че между двойката нещо става е повече от очевидно. Тервел не спира да се заиграва с брюнетката и да я провокира. А тя му отговаря.

След импровизираното представление, което Лияна изнесе снощи, брадърът не пропусна да се закача с нея. И й спретна мокро събуждане или парти за лека нощ във водата.

Стастите пак се нажежиха

Стастите пак се нажежиха

Самата Лияна определено се забавляваше със закачките и вниманието на Тервел и почти не се притесни, че формите й в един момент се озоваха извън банския. Брюнетката все пак прояви известна скромност и побърза да се покрие, докато беше във водата.Liana

По всичко изглежда, че след страстите под душа, отношенията между двата са се променили. И спортиста все по-често дразни красавицата със закачки и задявания.Liana 2

Поредното нощно къпане в басейна обаче сложи началото на поредната доза клюки. Всички в Къщата, а и извън нея са сигурни, че нещо става между спортиста и певицата и е въпрос на време двамата да се издадат окончателно пред останалите съквартиранти.

Видео от нощното им къпане можете да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар