Телеман: Не сме и помисляли да каним Николета за Горещо!

Гласувайте за статията

Николета Лозанова си прави автопиар на гърба на Венета Райкова с Горещо

Николета Лозанова дори не е била обсъждана като водеща на Горещо. Това заявиха хора от „Телеман“, които продуцират предаването. Според тях, всякакви слухове, че Николета Лозанова сяда на стола на Венета Райкова са напълно безумни и смешни. И по всяка вероятност самата Ни Ло си е направила автопиар.

Николета сподели снимки преди няколко седмици, като се похвали, че е блондинка и е в лигата на „ГОРЕЩО“ русите красавици. Красноречивият намек предизвика куп слухове и коментари. А самата Ни Ло, отговаряше доста двусмислено дали наесен ще се появи в Нова телевизия.

Николета дори не е получила покана да води Горещо

Николета дори не е получила покана да води Горещо

Както се оказа обаче опитите на плеймейтката да си направи реклама на гърба на Венета Райкова претърпяха крах. Докато водещата е в Гърция, където се радва на райска ваканция, Лозанова се опита да я подразни като се пише новата водеща на Горещо. Да, ама не! Оказа се, че името на Николета Лозанова дори не е обсъждано като възможна водеща на популярния таблоид.

И с бившето лице на ТВ7 не са водени никакви преговори. От екипа на продуцентската компания са категорични, че плеймейтката даже и в резервите като водеща на Горещо не е влизала. Засега още лице на предаването няма и не е ясно кой ще седне на стола на Венета през есента.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар