Теди Велинова развя форми от д-р Енчев на Малдивите

Гласувайте за статията

Теди Велинова имаше възможността да покаже формите, които й е изваял д-р Енчев

Теди Велинова и д-р Енчев събраха погледите на Малдивите, видя Kliuki.net.

Двойката показа страхотно настроение, охолство и разбира се, красота. Кой, каквото ще да говори, но моделката изглежда превъзходно, нищо че формите й не са дело на природата.

Теди Велинова

Теди Велинова развя прекрасни форми на Малдивите

Неслучайно тя се довери на любим пластичен хирург и си го взе за половинка, шегуват се с нея в нета. Теди и Ангел Енчев обожават да пътуват и този път се озоваха на Малдивите, писа изданието HotArena.net. Почивката им излязла над 50 бона, посочва Всеки ден.

Независимо от крупната сума, Велинова и Енчев нямат притеснения, защото могат да си го позволят, а и предпочитат да харчат за спомени, не за вещи. Брюнетката развя стегнати крака, кръшно тяло и силиконови подобрения, които са почернели от жаркото слънце на островите.

Теди Велинова

Благодарим Ви, д-р Енчев – бива си ги тези крака!

Теди Велинова и д-р Енчев предизвикаха отново коментари за облеклото си. Особено той, тъй като често си позволява да бъде ексцентричен.

И не е чудно, че го питат дали е нямало мъжки дрехи там или в куфара му… Енчев изуми с цветове и модели, но пък всичко му е марково, нека околните го обсъждат зад гърба, защитават семейството във виртуала.

Популярните личности си имат своите фенове, не се съмнявайте в това, те карат някои да им се възхищават на живота, който водят, на възможностите и отношенията. Пък те самите създават впечатлението за богоизбрани, ето защо биват издигани в култ, а д-р Енчев описван като древногръцки образ, който твори чудеса.

С тези ръчички доста родни хубавици е изваял, има си хас да не се чуват подобни коментари.

Дамата до него – Теди Велинова, също се е възползвала неведнъж от услугите му, а и занапред ще е така, с което определено ще е поне една крачка пред останалите…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар