Теди Велинова отново бременна, бебето заченато на Малдивите

Теди Велинова отново бременна, бебето заченато на Малдивите
5 (100%) 1 vote

Теди Велинова не си прави труда да крие коремчето си

Теди Велинова ще става майка за втори път, с доктор Енчев са си направили бебе на Малдивите

Теди Велинова отново ще става майка! Моделката се появи на светско събитие, придружена от половинката си доктор Ангел Енчев. Всички присъстващи забелязаха, че Теди буквално сияе, а впитата по тялото й черна рокля очертава доста наедряло коремче.

Теди Велинова показа коремче

Теди Велинова показа коремче

Което, според всички присъстващи на събитието, е доказателство, че Велинова и хирургът на звездите ще стават родители за втори път. „Никоя жена няма да облече толкова прилепнала рокля, ако коремчето й е просто от преяждане“, коментират гостите на партито. Очевидно целта на моделката е била именно да акцентира на коремчето си, като по този начин покаже на всички хубаватa вест, научиха от hotarena.net.

Освен това Теди Велинова цяла вечер с гордост се разхождаше напред-назад и не свали усмивката от лицето си. Доктор Енчев пък през цялото време на спря да я обгрижва и за секунда не се отдели от нея. Двамата изглеждаха по-щастливи от всякога, кълнат се очевидци.

Според запознати бъдещите родители са направили второто си дете по време на романтичната си ваканция на Малдивите, която си подариха в края на миналата година. Ако манекенката наистина се окаже бременна, това ще е второто дете за двойката. Тя и пластичният хирург вече имат един син – Филип, който се роди през 2013 година. По-паметливите помнят, че тогава доктор Енчев подари на любимата си ултра скъп часовник Ролекс с брилянти, за да й засвидетелства обичта си.

Така че можем да бъдем сигурни, че и за второто дете подаръкът ще бъде подобаващ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар