Теди на Ивана аут от Х Фактор, влиза в попфолка

Гласувайте за статията

Теди на Ивана напусна Х Фактор, влиза в поп фолка

Теди на Ивана напусна Х Фактор. Дъщерята на певицата реши, че ще напусне риалити формата и ще прави кариера в поп фолк средите. Но не като певица, а като режисьор на клипове.

Наследницата на певицата на народа от няколко години следва право и режисура и преценила, че практическия опит няма да й е излишен. Тя помагаше на майка си при реализирането на няколко от нейните клипове, а междувременно реши да се изяви и в Х Фактор като режисьор по монтажа. Заплатата, която й предложили от телевизията обаче й се сторила неудовлетворяваща и Теди на Ивана напуснала шоуто. В момента амбициозната наследница на фолк примата е на твърда заплата при майка си.

Теди на Ивана напусна Х Фактор

Теди на Ивана напусна Х Фактор

Самата Ивана не крие колко се гордее с момиченцето си и колко е щастлива от нейните успехи. Певицата с гордост отпразнува завършването на Теодора преди две години, когато тя се дипломира с пълно отличие. След това успя да запише две специалности едновременно и дори успява да следва и по двете дисциплини. Теди на Ивана искаше да учи право и режисура и направи и невъзможното, за да реализира идеята си, пише HotArena.net.

Певицата не крие, че е възхитена от постиженията на дъщеря си и фактът, че толкова упорито се труди. Освен да учи, Теди на Ивана в свободното си време и работи, при това безкрайно упорито.

След като не остана доволна от предложеното възнаграждение в Х Фактор, младото момиче отиде да работи при майка си. Изпълнителката е щастлива, че дъщеря й е при нея, а из фолк средите се шегуват, че Люси Иларионов има сериозна конкуренция. Бившият певец е най-предпочитан режисьор за клиповете на фолк звездите и не само. Нищо чудно обаче дъщерята на Ивана да успее да му отмъкне някои от клиентките, шеговито подмятат, колежки на фолк дивата по партита.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар