Теди Москов съди Азис

Гласувайте за статията

Режисьорът заяви, че ще съди певеца

Грандиозният скандал, който избухна между културните дейци и чалга изпълнителните заради евро субсидиите на „Пайнер“ има и продължение. През последната седмица доста се нашумя около новината с евро субсидията за подпомагане на чалга изпълнителите. Във връзка с това доста от известните личности начело с Теди Москов публично изразиха протеста си. Известният режисьор дори бе грубо обиден от Азис.

Теди Москов ще съди Азис за обида

Теди Москов ще съди Азис за обида

В интервю пред „24 часа” Москов заяви:” Не знам какво точно е “Пайнер” — бар ли, музикална група ли продуцентска къща ли, или телевизия” и допълни, че няма за цел да води бунт след чалгата. Москов обаче не пропусна да иронизира чалга изпълнителите, твърдейки, че правят музика с помощта на 7 ноти и полюшване на тазобедрените стави.

Що се отнася до Азис Москов сподели, че не желае да влиза в спорове с него, но няма да остави изказванията му ненаказани. “Желая му здраве, щастие, но не и успех, тъй като си има достатъчно. Чух го да ме обижда по Канал 3, разполагайки само с “косвени улики” — неподписани от мен твърдения. Ще попитам някой адвокат как да реагирам“, заяви той. И даде ясно да се разбере, че сериозно обмисля идеята да заведе дело срещу певеца за обида.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар