Tea Минкова спретна погача на дъщеря си (Снимки от празника на Амая)

Гласувайте за статията

Теа Минкова с погача за дъщеричката си, звездното бебе бе орисано на 40-ия ден

Теа Минкова спретна ритуала погача за невръстната си дъщеричка, която навърши 40 дена от раждането. Звездното бебе се появи на бял свят в края на миналата година и сега отбелязва първия си личен празник.

Младата майка се погрижи Амая да е като малка принцеса на тържеството. На което се събират само жени и орисват бебето. Мъничето няма да има спомен какво се е случило, но Теа направи гостенките да се чувстват уютно в красивата обстановка в дома на бабата на хлапето и нейна майка.

Погачата на малката принцеса е къщата на баба й
Снимки: Инстаграм

Естествено декорацията бе в розово, както е подходящо за момиченце. С много балони, красива торта и всякакви сладки изкушения в чест на новородената госпожица.

Щастлива майка сподели в блога си, че много фирми, организиращи такива празненства са я търсили да направят безплатно ритуала на Амая. Но като горди родители с Наум Шопов отказали и сами си спретнали всичко, за да бъде дъщеря им още по-специална.

„Моето момиченце“, пише Теа Минкова
Снимка: Инстаграм

Бебето първо било заведено в църква рано същия ден, а там отецът му чел молитва както е по християнските канони. Свещенослужителят посъветвал Теа и Наум да кръстят дъщеря си преди да е станала на една годинка, предават от електронното издание dariknews.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар