Тази синоптичка заслепи звездата на Нова тв (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Христина Драганова е на път да измести красивата Никол Станкулова

 

Прелестните момичета, които представят прогнозата у нас определено са си сериозна конкуренция.

Красавица е Христина Драганова!

Някои от тях обаче вече отдавна са спечелили сърцата на българите. Никол Станкулова е може би най-голямата любимка и всеки, който си мисли за времето, се сеща първо за нея. Да, но звездата на Нова телевизия не подозира, че една друга красавица е на път да я измести.

В ефира на ТВ7 все повече набира популярност и ухажори сред зрителите едно 20-годишно момиче, което според мнозина определено засенчва Никол. „Много е чаровна, а и някак естествено й идва да стои на екран, освен това винаги се усмихва за разлика от Никол”, споделят мнението си в интернет. Интересно, но синоптичките явно стават все по-важни за една електронна медия, а с тях се вдига и рейтинга.

Христина също е модел като Никол

Христина също е модел като Никол

Като нищо феновете на моделката Никол ще прелеят към врага в лицето на ТВ7 и ще чакат с нетърпение да видят фаворитката си.

Христина Драганова наистина е омагьосала вече хиляди, които всяка вечер нямат търпение тя да се появи в елегантните си тоалети. Дали обаче ще набере толкова слава, колкото Никол Станкулова, това само времето ще го покаже. Иначе и Христина има опит в манекенството, а отдавна мечтата й е да бъде под светлините на профекторите. След като това се случи, сега топката е в нейните ръце и да видим как ще отмъкне „короната” на Никол, за да се качи окончателно на върха.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Тази синоптичка заслепи звездата на Нова тв (ВИДЕО)”

  1. Визия Дизайн

    февр. 20. 2013

    Ще има доста ,,дудуци'' да надува ,докато стигне Никол Станкулова!

    Reply to this comment

Добавете коментар