Таркан влиза в затвора! (Съдят го за дрога)

Таркан влиза в затвора! (Съдят го за дрога)
5 (100%) 1 vote

Рокаджията влиза в затвора заради наркотици

Епичен скандал тресе Турция в последните седмици. Рок певеца Таркан е на път да се окаже за цели 2 години зад решетките. Мегазвездата е обвинен в търговия и употреба на психотропни вещества, заедно с още 17 звезди.

Певецът бе изправен на съд в Истанбул, след като преди няколко месеца го задържаха за притежание, покупка и продажба на дрога. Рок звездата не се появи на делото, но адвокатите му бяха там.

Таркан е поредната турска звезда, която бива изправяна пред съда заради системно нарушение на закона. Певецът се оказа рамо до рамо в ареста с още куп звезди. От февруари насам властите изобличиха десетки от най-популярните турски звезди в разпространение и прием на дрога.

Таркан влиза в затвора

Таркан влиза в затвора

Арестувани бяха дори имена от киното като Кенан Имирзалъолу, Мурат Илдирим, Енгин Алтан и дори Чаатай Улусой се наредиха в списъка на злоупотребилите с дрога. Любопитен факт е, че актьорите се изявиха и с участие в протестите край „Гези“ през лятото. Което наведе мнозина на факта, че става въпрос за политическа чистка.

Таркан също бе сред най-ревностните защитници на протестите, но бе извън страната по време на бунтовете в Истанбул. Неотдавна обаче и той бе задържан заради дрога.

Очаква се съдът да го осъди на 2 години строг затвор, но адвокатите на певеца ще пледират за лек режим и пробационни мерки. Ако Таркан приеме да се подложи на системна пробация и специализирано лечение присъдата му може да бъде заменена от ефективна с условна, пише magazimedya.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар