Таня Боева показа порасналия си наследник

Гласувайте за статията

Таня Боева излезе на светло, показа порасналия си наследник

Таня Боева показа порасналия си наследник. Фолк певицата излезе на светло и показа порасналия си син. Изпълнителката, която изключително рядко се появява по-светски събития заради трагедиите в живота си, малко по-малко започна да излиза на светло и се появява под светлините на прожекторите.

На първи юни тя дори гостува на Жени Калканджиева, за да отбележи денят на детето. Певицата бе невероятно усмихната и позитивна, докато разказваше за майчинството е семейството.

Таня Боева показа порасналия си наследник

Таня Боева показа порасналия си наследник

Чаровницата почти не се е променила през последните няколко години, за разлика от повечето си колежки. Самата Таня споделя, че предпочита да си гледа семейството, отколкото да търси сензации и да привлича вниманието на пресата и медиите.

Певицата показа супер форма

Певицата показа супер форма

Певицата е щастлива, намерила е хармония в себе си и се опитва да гледа ведро на живота. Въпреки това не е забравила жестоките загуби, които преживя и почете най-любимите си хора, които не са сред живите на задушница днес.

Феновете на певицата я засипаха с комплименти, че изглежда изключително добре за възрастта си. „Все така тъничка и крехка е, направо ще се счупи“, коментират други.

Трети пък отдадоха почит на починалите, които изпълнителката уважи и с пост в социалната мрежа. И си спомниха с тъга за най-тъжните дни в живота на Таня Боева, когато тя загуби детето си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар