Тъжно! Най-романтичните мигове на Яна и Орлин са в миналото (ВИЖ ГИ)

Гласувайте за статията

Яна и Орлин Павлов сигурно вече не са двойка, въпреки че танцьорката отрича, а певецът тактично мълчи по темата

 

Яна и Орлин бяха може би една от най-хубавите родни двойки!

Двамата заедно предизвикваха много усмивки и радост в околните, а сега по всяка вероятност всичко между тях е в миналото. Жалко и много тъжно!

Яна и Орлин са хубава двойка или по-скоро... бяха!

Яна и Орлин са хубава двойка или по-скоро… бяха!

Дни наред феновете им се тресат от вълнение какво се случва с танцьорката и изпълнителя, докато гледат как тя непрекъснато флиртува с Петко Димитров. Очевидно е, че между тях страстта не е само на сцената и в това вече май никой не се съмнява…

Kliuki.net публикува снимки, които окончателно издадоха, че Яна и Петко имат афера, но те продължават да отричат или да подминават с мълчание темата. Орлин Павлов прави същото, той уж е в чужбина и е затворил очи и уши за коментарите, които ежедневно се носят зад гърба му. По сведение на негови познати обаче, певецът е в България, но просто му е много трудно и не иска да отваря темата… Разбираме го!

Яна и Орлин наистина будиха симпатиите на всички, а романтичните им мигове бяха много красиви и трогателни. Те също се залюбиха в „Денсинг Старс“ и в началото казваха, че химията между тях се дължи на емоциите в шоуто. После нещата излязоха наяве и историята им продължи да се случва на показ пред всички. Ето колко сладки са Яна и Орлин, но за съжаление от тук нататък надали ще ги зърнем в тази светлина… Вижте сами!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Тъжно! Най-романтичните мигове на Яна и Орлин са в миналото (ВИЖ ГИ)”

  1. Emille Boev

    апр. 21. 2013

    АБЕ, КОГАТО ПЕТКО ПОДПАЛИ ЯНИНА ДУПАРА, ТЯ ЩЕ ЗАБРАВИ И ОРЛЬО, ЧЕ И ИМЕТО СИ ЩЕ ЗАБРАВИ!

    Reply to this comment

Добавете коментар