Тайръс Гибсън на погребението на Пол Уокър: Ще ми се да беше сватбата ти

Тайръс Гибсън на погребението на Пол Уокър: Ще ми се да беше сватбата ти
5 (100%) 1 vote

Цял куп знаменитости изказаха скръбта си от нелепата загуба на холивудския секссимвол на погребението му

Пол Уокър беше погребан тази събота в гробището на Холивуд – Forest Lawn Memorial Park. Трагичната смърт на актьора предизвика истински шок както сред почитателите му, така и сред най-близките му хора. На траурната церемония бяха поканени всички, с които звездата от „Бързи и яростни“ беше близък приживе.

Най-добрият приятел на Пол Уокър разплака всички на погребението му

Най-добрият приятел на Пол Уокър разплака всички на погребението му

Всеки един показа по свой собствен начин огромната си скръб от загубата, видяха от Daily Mail. Истински порой от сълзи предизвикаха думите на Тайръс Гибсън – най-добрият приятел на Пол. Минути след края на церемонията, той публикува в профила си в Инстаграм снимка на звездата, придружена с думите: „Днес, в пълната с твои близки церемониална зала, си пожелах да бяхме на сватбата, а не на погребението ти…“

Не само той използва социалните мрежи, за да почете холивудския секссимвол след погребението му. Рапърът Лудакрис, който е автор на саундтрака на „Бързи и яростни“, също беше сред гостите на церемонията. След края й изпълнителят публикува снимка на Уокър с датите на раждане и смъртта му с простичкото „Винаги в сърцата ни“.

Мишел Родригез, колежката на актьора от поредицата за бързите коли, сподели скръбта си в Туитър: „Днес се сбогувах с велик човек. Човек, на когото така и не показах колко много обичам и се възхищавам на невероятния му дух и златно сърце. Обичам те, Пол.“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар