Тачо: Зорница ме предизвика за шамара, ще я съдя

Гласувайте за статията

Тачо на Жени Калканджиева бесен на Зорница, ще я съди

Стефан Манов — Тачо е бесен след скандала със Зорница във ВИП Брадър. Съпругът на Жени Калканджиева заяви, че си е помислил, че ще го арестуват, когато са го извели от Къщата. Бившият бизнесмен заяви, че смята да съди ексгаджето си и не само заради скандалите в Къщата. Но и заради лъжите, които е казвала по негов адрес.

„Не мисля, че съм я ударил наистина. Изглеждаше сякаш искам да й махна очилата. Дано се отрезви малко“, казва Тачо. Зрителите го подкрепиха, но Биг Брадър реши да го изгони от Къщата от съображения за сигурността на Линдарева.

Самият Тачо обаче смята, че Зорница Линдарева нарочно го е провокирала. „Тя умишлено ме дразнеше. Знаеше, че съм способен да избухна и нарочно го направи“, казва още той.

Тачо праща на съд Зорница Линдарева

Тачо праща на съд Зорница Линдарева

По повод скандалните изявления на Зорница Линдарева, че й е посягал, Тачо категорично заяви, че това не е вярно. „Зорница лъже. Никога не съм й посягал. Искам дори да я съдя, макар, че знам, че е луда. Но искам да си признае“, казва още той пред „Блясък“.

Въпреки че напусна доста бурно шоуто, Тачо е готов да се върне. Нещо повече — той с огромно удоволствие би влязъл в Къщата с мисия или по друг повод. Ако Линдарева се задържи още дълго и не бъде изгонена от зрителите тази седмица, нищо чудно Тачо да бъде вкаран отново в играта.

Междувременно съпругата му Жени Калканджиева горчиво страда от липсата му. Тя дори изпадна в депресия и не иска да вижда Зорница Линдарева. Между двете жени в Къщата имаше, ако не приятелство, поне женска солидарност. В момента миската е толкова разстроена заради поведението на Линдарева, че сама едва се сдържа да не й посегне, а съответно и да излети от Къщата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар