Тачо заби подгласничката на Мис България под носа на Жени!

Тачо заби подгласничката на Мис България под носа на Жени!
5 (100%) 1 vote

Тачо не крие отношенията си с подгласничката на новоизбраната Мис България

Тачо си хвана участничка от Мис България и то под носа на съпругата си

Тачо очевидно вече е приел факта, че бракът му с Жени Калканджиева се разпада и се е отказал да се бори за отношенията си с бившата миска. Нещо повече, един от най-скандалните участници в последния сезон на ВИП Брадър вече си има нова избраница и дори не си прави труда да крие отношенията си с нея. И за да бъде унижението за Жени пълно, се оказа, че Тачо е забил не коя да е, а една от участничките в Мис България. Конкурсът, организиран от съпругата му, в който тя е жури.

Тачо с новата си

Тачо с новата си

Въпросната госпожица се казва Дани Димитрова и е на 24 години. Нещо повече, младото момиче стана подгласничка на избраната за Мис България Симона Евгениева. За връзка между нея и Тачо се заговори още преди няколко седмици, когато двамата бяха изловени да се веселят заедно в столичен клуб. И близостта им изглеждаше повече от съмнителна.

Късно снощи, след края на конкурса, Тачо и Дани отново бяха заедно в столична дискотека, където отпразнуваха успеха й. Двамата дори не се опитваха да скрият отношенията си и позираха с удоволствие за снимки, които в последствие Дани качи в профила си във Фейсбук, видяха от Hotarena.net.

Запознати пък издадоха, че Тачо вече се е изнесъл от семейното жилище като основната причина за това била връзката му с Дани. 24-годишната госпожица не работи за Визаж, но беше сред финалистките за Мис България. Интересно дали по време на самата надпревара Жени е знаела, че оценява новата на все още законния си съпруг, смеят се форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар