Тачо удари шамар на Зорница във ВИП Брадър!

Тачо удари шамар на Зорница във ВИП Брадър!
5 (100%) 1 vote

Тачо не успя да сдържи нервите си и посегна на любовницата си

Тачо беше изхвърлен от Къщата на ВИП Брадър след като зашлеви Зорница Линдарева през лицето

Тачо удари шамар на Зорница Линдарева! Съпругът на Жени Калканджиева не успя да сдържи нервите си и зашлеви през лицето бившата си любовница. Поради тази причина продуцентите незабавно са го изхвърлили от Къщата, а довечера ще се решава дали Тачо ще остане в шоуто или ще го напусне за назидание. Каква обаче е причината за скандала?

Тачо зашлеви Зорница

Тачо зашлеви Зорница

Според онлайн потребителите нервите на Стефан просто не са издържали и той се е изпуснал като съвсем закономерно обект на гнева му е станала любовницата му. Която, от както е влязла в Образцовия дом на ВИП Брадър, не спира да го провокира съвсем умишлено. Както знаете, Зорница постоянно ходи след него и го нарежда, а това, в комбинация с алкохола, който пие нон стоп, е в състояние да изкара всеки от равновесие, категорични са онлайн потребителите.

Хората подкрепят действията на Тачо

Хората подкрепят действията на Тачо

Самият Тачо пък също става агресивен, когато си пийне. Това разкри лично съпругата му Жени преди няколко вечери, след като под въздействието на алкохола, той се скара и с нея. До насилие обаче тогава не се стигна. Очевидно този път ситуацията със Зорница е ескалирала. Не без помощта и на голямата уста на манекенката, която очевидно обича да дразни бившия си любовник.

Факт, който е забелязан и от зрителите на предаването. Които масово са на мнение, че Линдарева най-вероятно си е заслужила шамара. „Против насилието съм, но тази си го заслужава просто“, „Браво на Тачо! И кон да беше, нямаше да издържи“, „Малко й е, Тачо отдавна трябваше да го направи“, са най-честите мнения в онлайн пространството.

Любопитното е, че нито един човек не защитава Зорница. Дали пък наистина тя си е заслужила да бъде така унизена и шамаросана и то в публичния ефир? На какво мнение сте?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар