Тачо спретна див скандал в клуба на Петко (Изнесли го насила)

Тачо спретна див скандал в клуба на Петко (Изнесли го насила)
5 (100%) 1 vote

Тачо се забърка в луд скандал в клуба на Петко Димитров, заплашва и охраната

Бившия съпруг на Жени Калканджиева — Стефан Манов — Тачо спретна невиждан скандал. Експоловинката на миската бил с приятели в клуба на Петко Димитров в Студентски град, където спретнал свадата.Шоуто се разиграло пред очите на стотици гости, а на охраната се наложило да го изнесе насила навън. След като бил изведен бизнесменът не спрял да сипе заплахи по адрес на охранителите.

Сцената се разиграла в ранните сутрешни часове, около четири сутринта. Солидно почерпен, Тачо решил да се качи на сцената и се заял с диджей Дамян. Певецът без много да се съобразява с Манов, направо извикал охраната. И го помоли да го изнесат от клуба, тъй като създава неприятности.

Тачо спретна луд скандал в клуба на Петко Димитров

Тачо спретна луд скандал в клуба на Петко Димитров

Охранителите не чакали втора покана и моментално изнесли Тачо от залата. Свидетели разказват, че го издърпали от сцената и без много шум го помолили да напусне залата. Опитът им мирно и тихо да приключат свадата, обаче претърпял провал. Тачо се развилнял, развикал и накрая се стигнало до принудителното му изнасяне от клуба, пише blife.bg.

Че скандал е имало свидетелства и гневен пост на бившия бизнесмен по повод изгонването си от клуба. В социалната мрежа той е написал, че ще се разправи отново с момчетата от заведението. Столичната дискотека е собственост на бизнесмена Петко Димитров, който я подари като сватбена изненада на съпругата си Яна. Танцьорката обаче предпочита да управлява танцовата си школа, затова и Петко управлява клубния бизнес от името на двамата.

Жени и Тачо са сред честите гости на заведението, но по всичко изглежда, че след последната си издънка Манов вече е персона нон грата в клуба. Бившия съпруг на мис България, бил в компанията на четирима свои приятели, но дори и те не успели да го удържат, след като спретнал свадата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар