Тачо си купи звяр на колела, похарчи всичко

Гласувайте за статията

Тачо стана голямата звезда, похарчи всичко за купони и автомобил

Тачо и Жени Калканджиева пак ще се карат, защото той похарчи всичко от ВИП Брадър, научи Kliuki.net.

Тачо

Тачо го удари на живот, харчи ударно парите от ВИП Брадър

След като излезе от Къщата, Тачо нямаше търпение да покаже на всички колко голяма звезда е станал. Заредиха се безпаметни купони, свалки и пиене до сутринта. Тачо почти в несвяст обикаля столичните кръчми и събира погледите на околните.

Хората цъкат с език и започнаха да съжаляват манекенката, въпреки нейния лют нрав и характер. Те не могат да повярват, че двойката ще успее да задържи семейството си, след като Тачо буквално се е пропил окончателно. Родителите му също нямат сили да се справят с него, а какво остава да измисли Жени?!

Тачо много се възгордял след появата си в шоуто, вече решил, че не може да кара старата си таратайка, затова стана горд собственик на същински звяр на колела, писа изданието HotArena.net.

70 бона отишли за лъскавата му червена придобивка – Ауди RS6 ABT, посочва Телеграф. Бегачката е цели 700 коня, а кога ще му остава време на Тачо да я кара трезвен, остава пълна загадка.

По този повод той веднага събра верните си приятели на парти в дискотека, където се ляха класни уискита, а Емануела трябваше да изтърпи някои неприлични жестове от страна на Тачо. От всичко най-доволни останали сервитьорките, тъй като мъжът на Жени раздавал бакшиши като за последно.

Самата хубавица не присъствала, което веднага създаде почва за клюки, че са скъсали. Все още кретали заедно, твърдят близките им, но Калканджиева отказала да полива играчката на Тачо и да му бърше позора след запоя.

След ВИП Брадър тя предпочитала да се усамоти или да потърси компанията на дружките си, тъй като от толкова шум, се изтощила напълно. Тачо пък го удари на живот, все едно досега е стоял вързан в колибка, подиграват му се в мрежата и го сочат с пръст.

Той е типичният новозабогатял, който утре вече ще е разорен, категорични са потребителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Тачо си купи звяр на колела, похарчи всичко”

  1. Силвия

    юни 12. 2019

    Много странно сега виждам какви глупости пишат на всякъде . Колата не е негова да ви пратя повечко снимки Тя все пак е на мъжът ми а Тачо просто поиска да се снима с колата

    Reply to this comment

Добавете коментар