Тачо пиян разкри измама на лайфа! Изтриха кадрите?

Гласувайте за статията

Тачо си призна, че са го гласели за победител, но останал излъган – днес кадрите от лайфа липсват

Тачо

Тачо пиян си каза всичко

Тачо за пореден път се изложи с пиянските си изпълнения, но за ужас на продуцентите – изложи и тях, видя Kliuki.net! В пристъп на алкохолен делириум Стефан Манов разкри най-скандалната тайна на ВИП Брадър, и то в ефир! По време на лайфа!!! Тогава, когато нищо не може да бъде изрязано, изтрито и покрито!

Той призна, че са го гласели за победител, но в крайна сметка останал излъган. Днес тази част от лайфа не може да бъде намерена никъде в интернет! Във всички сайтове за видеосподеляне точно тези кадри липсват, установи проверка на Kliuki.net.

За кой ли път убийствено пиян

Снощи Тачо беше видимо пиян, фъфлеше и едва се държеше на краката си. Още преди да излязат от Къщата, той губеше контрол над поведението си и избухна с поредния скандал.

Стефан Манов се разлюти, че са им поставили задачи да пеят пред публика наравно с Данчето Христова. Започна да пелтечи пред камерите и да говори несвързано как Йорданка била извънземно и не трябвало да ги сравняват с нея. А Жени потъна вдън земя.

Голямата измама се изплъзна от устата на пияния Тачо

Тачо

Тачо едва се държеше на краката си

Издънката обаче стана точно след отпадането на Жени Калканджиева и Тачо на финала на ВИП Брадър. Двамата останаха четвърти и излязоха на сцената, за да изглеждат най-хубавите си моменти в шоуто.

На въпроса на Ники Кънчев биха ли участвали отново в този формат, Жени отговори утвърдително, но Тачо бе категоричен: „Не“! И допълни, разкривайки най-голямата измама:

„Първо да ти кажа – бяха ми казали, че ще стана победител, значи аз съм излъган! Казаха ми, че ще имам бира – никаква бира“, призна си Тачо под влиянието на много алкохол. Жени се усети и опита бързо да замаже положението, като смени темата, а Ники Кънчев само смотолеви с половин уста: „Кой ти каза?“.

Ако Тачо не бе шамаросал Зорница, щяха да спечелят

Е, както казват – човек си казва истината, когато е пиян. И Манов си я каза, макар че не е особена изненада за нас. Още от самото начало се говореше, че Жени и Тачо влизат във ВИП Брадър с уговорка за победа. Именно затова и Тачо се е съгласил да участва. След шамара към Зорница обаче, всичко се обърква и двамата вече знаят, че победата им се е изплъзнала на бузата на Линдарева.

Ето защо и Жени толкова плачеше и му се ядосваше – заради алкохола си проигра шанса им да спечелят. А на всичкото отгоре на финала Тачо разкри и голямата измама, заради което може да бъдат лишени и от хонорар заради неустойка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Тачо пиян разкри измама на лайфа! Изтриха кадрите?”

  1. сссссссссссссссссс

    Ное. 18. 2014

    Голе ми сте измислици…всички видяха , че Тачо се шегува, само вие „видяхте“ измама…

    Reply to this comment

Добавете коментар