Тачо на Жени се отказа от нея: Загубил съм я

Тачо на Жени се отказа от нея: Загубил съм я
5 (100%) 1 vote

Тачо на Жени вече няма желание да се бори за брака им

Тачо на Жени си изпусна нервите в ефира, тегли една на нея и на брака им

Тачо на Жени се отказа от нея и то в ефира на Нова телевизия! Нервите на съпруга на шестата по хубост в света не издържаха и той за пръв път си позволи да си изпусне нервите по адрес на брака им. „Аз теб съм те загубил отдавна“, изригна Тачо срещу поредната заплаха на жена си, че ще я загуби в най-скоро време. И това далеч не е всичко. В промото за епизода на ВИП Брадър довечера ясно се вижда как след разправията им Тачо на Жени тегли една солидна псувня, която, според зрителите, е по адрес както на жена му, така и на брака им.

Тачо на Жени се отказа от нея

Тачо на Жени се отказа от нея

Дали това ще е краят на звездното семейство? Както знаете, двамата минават през труден период след като стана ясно, че Тачо е слагал рога на жена си с манекенката Зорница Линдарева. Която също е в Къщата. Всичко това идва в повече на шефката на Визаж, която все по-често посяга към чашката и то пред камерите в Образцовия дом.

А както зрителите добре помнят и от Къртицата, Жени става неконтролируема, когато пие. И изглежда на мъжа й е също му е дошло до гуша. При влизането им в шоуто двамата се опитваха да покажат нормални отношения. В един момент обаче напрежението помежду и ескалира, особено след влизането и на любовницата на Тачо. И Жени започна все по-често да си изпуска нервите срещу мъжа.

На който пък явно му дойде до гуша жена постоянно да се държи с него като с малко дете и да му говори с назидателен тон, коментират зрителите. Да не говорим, че минути след като любовницата му Зорница напусна Къщата, уж изгонена, в очите на Тачо на Жени се забелязаха сълзи. Вижте сами във видеото как се разправят Тачо и Жени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар