Световни звезди се срамуват от абитуриентските си снимки (Галерия с най-потресаващите)

Настоящи секссимволи са неразпознаваеми като абитуриенти

Абитуриентският бал е много важен момент в живота на всеки един човек. В тази специална вечер всеки държи да изглежда зашеметяващо, за да се открои сред останалите. Естествено, дори и световните звезди не правят изключение.

Елън Дедженерис
Елън Дедженерис

От kliuki.net събрахме галерия със снимки на някои от най-популярните знаменитости по цял свят. Разбира се, по време на заснемането на кадрите от завършването им повечето от тях дори не са подозирали за звездната слава, която ги очаква. Още по-малко пък за факта, че един ден ще бъдат секссимволи и еталон за визия. Такъв е случая с Брад Пит, например.

На снимката от абитуриентския си бал сегашният красавец изглежда по-скоро сякаш се стяга за сватба. Съдейки по тоалета на дамата му, съвсем можем да се объркаме. Самият Брад е русокос симпатяга с червени бузки и огромна усмивка.

Огромна промяна има и във визията на Бритни Спиърс. За разлика от актьора обаче, при певицата тя е към по-лошо. От някога слабата и фина Бритни днес няма и следа. Стилът на Елън Дедженерис и Дженифър Анистън пък откровено разсмя феновете. Лейди ГаГа изглежда сякаш е излязла на разходка в парка, а Тайра Банкс още на 19 показва, че притежава завидно чувство за класа и елегантност.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.