Светлана Василева в топ футболните вършачки – виж останалите!

Гласувайте за статията

Светлана Василева е сред фаворитките, които са овършали футболистите у нас

Светлана Василева добре се котира сред родните футболисти.

И те определено нямат против да я получат като трофей, стига тя самата да склони на такава оферта. Kliuki.net ще ви разкаже накратко кои са ударничките в това отношение.

Светлана Василева

Светлана Василева е сред ударничките във футболните среди

Те обикновено са плейметки или фолк певици, което не е учудващо, тъй като ритнитопковците много си падат по тях, писа изданието HotArena.net. Всъщност и чуждите не правят изключение, така че може би е някаква международна мода и те са повлияния от нея, не че имат кой знае каква голяма слабост, шегуват се потребителите в нета.

Каквато и да е истината, факт е, че зайчетата явно са надминали чалга звездите, защото в тази класация влизат цели три от тях.

Светлана Василева е абсолютна мъжемелачка във футболните среди, посочва вестник Телеграф.

Нейните скандални истории може да са в миналото, но в тефтерчето й са записани имена като Ивелин Попов, Иван Караджов, Гонзо, както и почти целия отбор на Левски. Василева признава само за една афера – тази с Дарко Тасевски.

Благовеста Бонбонова има славата на бъдещата Николета, но явно не успя да се класира на нейното ниво.

Все пак моделката вече е вкарала в леглото си Иван Иванов и Иван Караджов от ЦСКА. Даже твърди, че е правила тройно забавление с тях. Благовеста се гордее, че е минала всички национали, даже очаквала следващата партида, че да има още с какво да се хвали…

Габриела Радославова, известна като Мис Джуки, си пада по ЦСКА.

Тя си слага червен екип и така нощува у дома, толкова е запалена като фенка. В интимно отношение предпочита тъмнокожите спортисти от терена.

Както виждате не е само Светлана Василева, някои са я подгонили здраво…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар