СУПЕР НОВИНА! Нина Добрев влиза в Денсинг старс?

СУПЕР НОВИНА! Нина Добрев влиза в Денсинг старс?
5 (100%) 1 vote

Тайнствената тъмнокоса непозната, която пристигна заедно със Стела Ангелова, за да участва в шоуто, е Нина Добрев, убедени са фенове

Нина Добрев ли е това?

Нина Добрев ли е това?

На снимките, запечатали пристигането на каскадьорката на летище София заедно с нея се вижда и мистериозна тъмнокоса жена. Продуцентите на танцовото шоу по Нова ТВ разпалиха страстите като обявиха, че въпросната непозната е световноизвестна актриса, която пристига в България специално за участието си в шоуто.

В Интернет веднага тръгнаха догадки коя може да е тя. Фенове са убедени, че тъмнокосата жена е българската сензация в Холивуд Нина Добрев. Основната причина за това мнение е най-вече фактът, че Нина не веднъж е казвала, че се чувства българка и действително не пропуска възможност да посети страната ни, за да се види с баба си и дядо си. И не само това, актрисата говори български перфектно, въпреки че от 3-годишна живее в чужбина.

Допълнително това съмнение се подклажда и от облеклото на жената на снимките. Дрехите са в типичния за Нина Добрев стил като впечатление прави най-вече шапката с периферия – аксесоар, който всеизвестно е сред любимите на звездата от „Дневниците на вампира”.

Ако в действителност тайнствената звезда е Нина Добрев, то продуцентите на шоуто са уцелили направо десетката. Красавицата е една от най-актуалните и обичани холивудски звезди в момента и присъствието й във формата със сигурност ще вдигне рейтингите до небесата. Отговорът ще разберем в понеделник, на 11 март.

Тайнствената непозната умишлено е скрила лицето си зад тъмни очила

Тайнствената непозната умишлено е скрила лицето си с тъмни очила и шапка

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар