8 стряскащи снимки на Корнелия на Христо Трифонов

Гласувайте за статията

Христо Трифонов и Корнелия определено са едно уникално семейство, а нежната половинка предизвиква изобилие от коментари

Христо Трифонов няма нищо против операциите на Корнелия. Всички потребители, които не спират да коментират жена му, просто завиждат…

Или поне такава е семейната версия, която се върти официално като обяснение. Kliuki.net вече ви показа колко нежна е била Корнелия преди да се окепази с пластиките си.

В момента тя се изживява като някаква бомба, подобие на кукла Барби, но далеч по-вулгарно, което няма как да се преглътне лесно от публиката.

Ако беше влязла в Биг Брадър, тя щеше да обере точките, въпреки визията си, защото по един или друг начин успява да привлече вниманието върху себе си.

Христо Трифонов

Христо Трифонов и Корнелия се гордеят с пластиките й

Някои хора просто го имат – харизма му се вика!

Неслучайно Христо Трифонов е така очарован от половинката си, за която дава мило и драго. И още по-ясно е защо доста зрители на шоуто бяха на негова страна и искаха той да спечели.

Фамилията им е за пример, а той като мъж доказа, че може да защитава достойнството на съпругата си. Корнелия обаче е повече от фатална и по неин адрес вървят какви ли не слухове… Тя умее да се забавлява, ето затова често е обект на сплетни, които я забъркват в различни афери.

Христо Трифонов

Всичко си й е на мястото… жена-мечта!

До този момент това си остават само предположения и никой не може да разклати сплотената двойка, потвърждава и самият Христо Трифонов. С парите от хонорари сега нежната му същност може да реши да си присади нова глава, подиграват в мрежата блондинката, която е минала границите на допустимите корекции.

Ние считаме, че това си е нейно решение и щом така си се харесва в огледалото, има право да го показва на целия свят…

Тук са 8 от нейните най-стряскащи снимки, но и на тях тя си остава все така красива, нали?! Поне според най-близките й приятели!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар