Страшно! Веждите на Лияна й скриха очите?!

Звездата е забравила да посети козметик и е извила такива гайтани, че хората полудяха като я видяха

 

Оу, Лияна направо ни стресна с тези вежди!

Такива коментира могат да се прочетат в мрежата след като очевидци останали сащисани от гледката. На светското събитие фолк певицата се появила, както винаги в отлична форма и пръскала обаятелност наоколо.

Лияна уплаши хората с тези вежди
Лияна уплаши хората с тези вежди

В мига, в който я приближиш обаче, нещата лъсвали и започвали да изглеждат все по-отчайващи… „Направо се чудя как позволи да я снимат фотографите, то такава вълна й расте от тези вежди?!”, „Забравила е да посети козметик, как е могла да излезе така навън, не знам…!”, споделят ужасени дами.

Лияна си има гъсти и плътни вежди, които са й даденост от природата. В това няма нищо лошо, но модните течения в момента далеч не предполагат актуалност за такава визия. Освен всичко друго гайтаните на Лияна буквално се спускат над очите й и доста променят изражението й. „Не знам на каква да я оприлича, но комична е, да вземе спешни мерки!”, съветват я още във виртуала. Сякаш на Лияна никак не й пука от реакциите, но от друга страна, може би е по-добре да се вслуша в тях, защото като нищо ще отблъсне фенове и обожатели.

А на вас как ви се струва тук Лияна?

2 коментара
  1. Rosko казва

    Mnogo si e krasiva,nai-gotinata madama!

  2. митко казва

    звучи измислено наистина е супер хубабава

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.