СТРАННИ КАДРИ! Иво Андонов стана терминатор (ОЩЕ ГАФОВЕ)

Гласувайте за статията

Малките гафове в „Под прикритие” ни накараха да повярваме, че гангстерът Иво е „желязо”

 

Явните пропуски в макиажа на някои от героите в „Под прикритие” определено успяха да усмихнат аудиторията. Kliuki.net показа два от драстичните случаи, в които адвокатката Бояна и мафиотът Иво са с напълно различни следи по лицата си в поредицата от последователни сцени.

Ау, Терминатор влиза в "Под прикритие"!

Ау, Терминатор влиза в „Под прикритие“!

Екипът на крими сериала има върху какво да поработи, за да изчисти малките си грешки, но от друга страна пък така забавлява зрителите. Феновете на българската продукция са хиляди и всяка неделя се тресат от вълнение и напрежение пред телевизора. Защо пък и да не се посмеят, нали?! В този дух на мисли „Господари на ефира” вече критикуваха с типичното си чувство за хумор издънките на „Под прикритие”. Те обърнаха внимание, че гангстерът Иво Андонов оцелява в такива жестоки моменти, че буквално може да се определи не като човек, а като „желязо”. За да подсилят ефекта, те ни показаха, че като нищо във финалната развръзка може да видим актьора в ролята на Терминатор, който ще ни остави без дъх с посланието си: „I’ll be back”.

То всъщност всички на това се надяват. Мнозина сега са поставени пред неясното очакване дали филмът ще продължи и в четвърти сезон или това ще е краят. Има заявки, че може би ще се снимат още серии, но дано сценаристите не се откажат от тази своя идея.

ОЩЕ за ГАФОВЕТЕ В „Под прикритие“ виж ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар