Страхотия! Виж в какво се е превърнала новата на Багата

Гласувайте за статията

Гентиана Халити уплаши мрежата

„Какво се е случило с Гентиана Халити?“, питат ужасени интернет потребители. Спряганата за нова приятелка на ММА боеца Благой Иванов — Багата моделка, уплаши мрежата. Форумци са втрещени от визията на плеймейтката, която е неузнаваема напоследък.

Новата на Багата уплаши мрежата

Новата на Багата уплаши мрежата

Тези дни Гентиана пусна своя актуална снимка, на която е неузнаваема. Бледа, с изпито лице, почти без грим и надути до пръсване устни моделката не прилича на себе си.

В мрежата дори се появиха слухове, че Халити може да е болна. Моделката изглежда направо неузнаваема на последните си снимки.

С видимо подпухнали от ботокса устни и изпито лице Гентиана уплаши форумци. „Олеле, какво се е случило с нея?“, „Страхотия, направо се е обезобразила“, пишат потресени потребители.

Русата моделка минаваше за един от най-желаните родни модели, като се говореше, че дори Багата не могъл да й устои. След последните й снимки на феновете на ММА боеца им е трудно да повярват, че моделката може наистина да го е пленила.

„Ама тя прилича на плашило! Как Багата я е погледнал въобще!“, пише втрещена потребителка. Мнозина са на мнение, че плеймейтката направо се е обезобразила.

Каква е причината за стряскащия външен вид на Гентиана засега не е ясно. В мрежата се появиха мнения, че моделката е болна или се е подложила на неуспешна пластична операция. Но каквато и да е причината Халити изглежда направо плашещо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар