Стоянка Мутафова се чувства виновна пред дъщеря си

Гласувайте за статията

Великата актриса, може би най-великата в българското кино, се чувства виновна пред родната си дъщеря. Заради професионалните си ангажименти, тя я е пренебрегвала години наред. Отгледана от чужди хора, малката често я обвинявала. Макар да израства в компанията на начетените си баби, дъщерята и днес пази огорчение в душата си.

Стоянка Мутафова се претрупва с работа, дори и сега. Тя откровеничи пред “Уикенд за жената” и споделя личната си история. Дългите години на работа й носят вътрешно удовлетворение и я карат да се чувства значима. Актрисата се връща назад във времето и си спомня стари любови и прегрешения.

Говори се, че Мутафова се славела като красавица и пленявала мъжете с чар, елегантност и стил. Винаги красиво облечена, тя правела силно впечатление. Самата тя, признава с гордост, че имала хубава фигура.

Зрителите на Би Ти Ви я видяха в “Столичани в повече”, където играе баба Марийка. Ролята на свекърва чудесно пасва на сложната й личност, карайки я да осъзнава много житейски истини.

Присъствието на актрисата в сериала е много силно. Смята се, че тя е един от най-силните образи в българската продукция. Зрителите на би Ти Ви вече се убедиха в това.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар