Стойко Сакалиев посрещна Парис Хилтън доста неудобно! (ВИДЕО)

Стойко Сакалиев посрещна Парис Хилтън доста неудобно, а зрителите изпаднаха в луд смях

 

Стойко Сакалиев посрещна Парис Хилтън във „ВИП Брадър” доста неудобно, а зрителите изпаднаха в луд смях!

Футболистът въобще не съобрази, че представяйки се като Sucka пред супер звездата, то й дава повод за много пикантна асоциация. Думата звучи като една друга, при това силно нецензурна, а за значението й всеки се досеща.

Стойко Сакалиев посрещна Парис Хилтън доста неудобно
Стойко Сакалиев посрещна Парис Хилтън доста неудобно

Сакалиев реши да се прояви като кавалер и очакваше влизането на Парис до вратата. След това побърза да се ръкува с нея, да се запознаят и да я отведе в Къщата. Първоначалното му изпускане на съкратеното име вкара в недоумение блондинката, която веднага след това му обърна гръб и не искаше да го погледне, забеляза Kliuki.net.

Парис Хилтън влиза във "ВИП Брадър" , а Стойко Сакалиев се изцепва за името си
Парис Хилтън влиза във „ВИП Брадър“ , а Стойко Сакалиев се изцепва за името си

Според потребители, почти сигурно Парис Хилтън си е помислила, че я взимат за мезе или Стойко Сакалиев се прави на напорист сваляч, което за нея явно е особено абсурдно. Така или иначе, наследничката на клана Хилтън, не се понрави на всички заради надутото си поведение. Префърцунена и превзета тя демонстрира какво е да си знаменитост от световна класа, но пък няма как околните гарантирано да ти симпатизират.

Стойко Сакалиев пък направо обра точките и посрещна Парис Хилтън във „ВИП Брадър” доста неудобно (след 40 мин. във видеото)!


Vip Brother 2013 /16.09.2013 /част3 by cool12312

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.