Стойко от „ВИП Брадър“ прибра 300 бона!

Участникът от „ВИП Брадър“ Стойко Сакалиев прибра хонорар от 300 бона.

Футболистът, който от два месеца се изявява в риалити шоуто по Нова телевизия, може да не получи първото място, но пък ще си тръгне от предаването по-богат с малко повече от четвърт милион лева.

Стойко прибира 300 бона от ЦСКА
Стойко прибира 300 бона от ЦСКА

Сумата обаче не е хонорар от риалити формата. Саката много скоро ще гушне 300 хиляди, но от ЦСКА. Сумата е компенсация за футболиста заради неизпълнени клаузи от договора му с клуба. И благодарение на това спортистът получи солидно обезщетение.

Докато омайва Станка в шоуто, адвокатите на Сакалиев успяха да му издействат щедра компенсация. От 2003 до 2007 година, той бе част от ЦСКА и използва хаоса в отбора, за да увеличи състоянието си с повече от четвърт милион лева.

Оказа се, че ръководството на отбора е пропуснало сроковете за обжалване на решението на съда в полза на Саката за компенсация за нарушени клаузи и неплатени хонорари по споразумението му с „червените”. Затова трябва да приведат парите на бившия си състезател.

Говори се, че не е много сигурно дали футболистът ще си прибере парите поради финансови проблеми в клуба, но ако успее да си ги вземе ще осъществи желанието си – да купи жилище на дъщеричката си Любомира, в което тя да се нанесе, когато стане по-голяма.

Но и да не успее да вземе цялата сума спортистът със сигурност ще се облажи със солидно обезщетение. Освен това ще си тръгне от ВИП Брадър със „скромните“ 30 000 лева, пише „България днес“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.