Стивън Тайлър хлътна по „Мис България Вселена“

Стивън Тайлър хлътна по „Мис България Вселена“
5 (100%) 1 vote

Рокаджията очарован от нашето момиче

Българка завъртя главата на Стивън Тайлър. Вокалистът на „Аеросмит“ хлътна до уши по родна красавица в Моска. По време на конкурса „Мис Вселена“, българската миска очарова роклегендата.

Стивън, който е ценител на красивите жени останал запленен от нашето момиче. И по време на паузите не пропуснал хубаво да я разцелува.

Мис България Вселена Венета Кръстева, представи страната ни тази година в Москва. Българката очарова аудиторията и възхити журито с чара и милото си поведение. Красавицата обаче не успя да стигне до финала и отпадна още на първия кръг в състезанието. Въпреки това пази прекрасни впечатления от конкурса.

Мис България очарова Стивън Тайлър

Мис България очарова Стивън Тайлър

Освен със Стивън Тайлър, който хлътна до уши по хубавицата Венета се срещна и с Доналд Тръмп. Преди да замине за Москва тя обеща да му разкаже повече за страната ни и да го покани в България.

Музикантът  дори разцелува хубавицата

Музикантът дори разцелува хубавицата

Бизнесменът също е останал очарован от българката и дори се снима за спомен с нея. Засега обаче не е ясно дали красавицата го е поканила да посети страната ни, пише „Монитор“.

Венета Кръстева с Доналд Тръмп

Венета Кръстева с Доналд Тръмп

Междувременно короната на „Мис Вселена“ за седми път бе спечелена от венецуелка. Красавиците от латиноамериканската държава почти през година печелят конкурсите за красота. Всъщност конкурсите от години са се превърнали в бизнес във Венецуела. Където още от ранна възраст търсят подходящи момичета за световните конкурси из училища в цялата страна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар