Стив Тайлър хвърли око на наша красавица

Стив Тайлър хвърли око на наша красавица
5 (100%) 1 vote
Мис Вселена България 2013 Венета Кръстева дала номера си на вокала на „Аеросмит”

Рокаджията и баща на красивата актриса Лив Тайлър сам поискал координатите на миската по време на конкурса „Мис Вселена 2013”, в който той бил жури.
Венета Кръстева направила силно впечатление на рокдинозавъра. Стив Тайлър не издържал на изкушението и разцелувал горещо нашенката. Развълнувана от това, че е предизвикала интерес към себе си, миската не спира да се хвали и дори твърди, че той може да дойде в България заради нея. Кръстева е взела насериозно отношението на рокмузиканта към нея и по всичко личи, че е готова да му даде не само телефонния си номер – пише „България днес”.

Венета Кръстева

Лив Тайлър целува страстно Венета

Венета Кръстева в свои интервюта разкрива, че си мечтала да е принцеса от малка и играела много с Барби като била дете. В училище нямала никакъв проблем с назубрянето на уроците, но най-обичаният предмет бил историята.
Миската не крие, че има силиконови импланти в гърдите, но това се наложило след тежка, но успешна битка с рака. Сега тя се включва в акции в помощ на хората с такова заболяване. „Преодоляването на болестта ме направи по-силна личност. Беше тежко, но това помогна много за изграждането на характера ми” – признава Венета Кръстева.

 

 

Венета Кръстева

Венета е сложила силикон след боледуване

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар