Стилиян Петров напусна футбола завинаги!

Гласувайте за статията

Капитанът на националите сложи край на кариерата си

Хиляди фенове на футбола проляха горчиви сълзи. Бившият капитан на националния отбор по футбол Стилиян Петров сложи край на кариерата си.

Стилият Петров се сбогува с футбола

Стилият Петров се сбогува с футбола

Полузащитникът на „Астън вила“ съобщи решението си на сайта на клуба. 33-годишния футболист реши да се оттегли, за да посвети цялото си внимание на битката с рака.

Миналият март Стилиян бе диагностициран с левкемия. Той се подложи на тежко и продължително лечение, което го принуди да се откаже от футбола.

Въпреки че първата година от лечението му премина успешно Стилиян реши, че е по-добре за него и семейството му да се оттегли от футбола. За огромно разочарование на феновете си той прекрати окончателно футболната си кариера, пишат от novini.bg.

В съобщението си Петров изрази благодарност към най-близките си хора и приятели за силната подкрепа, която е получил в битката с болестта. „Всеки ден се благодаря на Бог, че ми дава възможността все още да бъда със семейството си.“, заяви Стилиян по този повод. С натъжено сърце спортистът обяви, че се отказва от другата си голяма любов—футбола. Но той е категоричен, че това е окончателното му решение и прекратява спортната си кариера завинаги.

Почитателите му със сълзи на очи приеха решението му, но му пожелаха успех в битката с рака. А други изразиха надежда, че един ден все пак отново може да реши да се върне на терена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар