Щерката на Надя и Коцето изненада майка си за завършването

Гласувайте за статията

Съпругата на фолк певеца вече е дипломиран юрист

Малката Мариана зарадва майка си

Малката Мариана зарадва майка си

Надя, съпругата на поп фолк звездата Константин, се дипломира официално като юрист. Красавицата завърши право в Софийския университет, а както подобава, абсолвентското тържество беше отбелязано с шумен купон. Надя и колегите й отпразнуваха завършването си в дискотеката на Коцето.

Най-скъпият подарък обаче абсолвентката получи от дъщеричката си Мариана. Малката изненада майка си като се появи изненадващо на празника й. Малката красавица носеше цветя за родителката си, с които предизвика сълзи от радост в очите на хубавото Наде. Разбира се, заслугата за трогателната изненада беше изцяло на Константин, който се погрижи да превърне празника на половинката си в незабравимо изживяване.

С този си жест певецът за пореден път показа, че за него семейството му е над всичко. Припомняме ви, че в светските среди постоянно се говори, че Коцето все още не е забравил бившата си изгора Райна, към която пазел дълбоки чувства. Нещо повече, ако се вярва на слуховете, звездата и бившата му половинка са подновили връзката си и изполват професионалните си ангажименти заедно като прикритие, за да се виждат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Щерката на Надя и Коцето изненада майка си за завършването”

 1. Дони Николова

  юли 08. 2013

  Бъдете щастливи!Няма нищо по – ценно от семейството и близките!

  Reply to this comment
 2. Петя Диян

  юли 09. 2013

  Статията започва добре,но трябваше ли да завърщи как Коцето още обичал бившата си!

  Reply to this comment

Добавете коментар