Стелла: Ще се завърна в „Денсинг старс“!

Гласувайте за статията

„Моето тяло е Машина, на която съм залагала много и никога не ме е предавало до сега!“, каза каскадьорката.

Една от най-големите звезди на „Денсинг старс“ Стелла Ангелова обеща, че съвсем скоро ще се завърне на дансинга. Талантливата каскадьорка сподели, че се чувства по-добре и скоро ще може да танцува. Само няколко часа след като пострада и притесни феновете си сериозно Стелла побърза да разсее мистерията около себе си. Тя сподели с почитателите си, че вече се чувства по-добре и се надява бързо да се възстанови.

Стелла се връща скоро в "Денсинг старс"

Стелла се връща скоро в „Денсинг старс“

„Моето тяло е Машина, на която съм залагала много и никога не ме е предавало до сега! Надявам се с помощта на докторите и пълен покой на тялото да се завърна много скоро в ръцете на любимия ми партньор Наско“, написа Стелла на страницата си във Фейсбук . Стотици подкрепиха поста й, а десетки й пожелаха бързо да се оправи.

„Без теб няма да има шоу!“, „Бързо възстановяване!“, „Обичаме те Стелла!“, пишат фенове в мрежата. Много от тях изразиха надежда скоро блондинката да се оправи. И се надяват тя отново да покори сцената, както досега.

Чаровницата спечели сърцата на публиката и журито с танцовите си умения. И бързо се превърна във фаворит в шоуто. Както самата Стелла призна дни преди инцидента, въобще не е очаквала, че ще спечели толкова много фенове. Но именно те и Наско са причината да продължи да се състезава с душа и сърце в предаването.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар