Стелла със зверски контузии след тренировка!

Каскадьорката за пореден път доказва, че е готова да жертва собственото си здраве заради амбициите си

Стелла Ангелова показа зверски контузии по ръцете и краката си
Стелла Ангелова показа зверски контузии по ръцете и краката си

Ужасяваща снимка качи в личния си профил във Фейсбук танцьорът Атанас Месечков. Сценичният партньор на Стелла Ангелова е снимал ръцете и колената на звездата след няколко часа изтощителни тренировки. И резултатът е повече от ужасяващ – по тялото на каскадьорката ясно си личат брутални синини и цели рани от безумните поддръжки, които тя и Наско репетират.

Снимката за пореден път доказва, че Стелла не се спира пред нищо, включително и пред рисковете за собственото си здраве, за да удовлетвори амбициите си да бъде победител на всяка цена. Само че тази й мания тревожи не на шега феновете на двойката. „Стелла, обожавам ви, но се спри вече“, коментират притеснени почитатели.

Припомняме ви, че Стелла все още не е напълно възстановена от тежката контузия, която получи на опашната кост преди няколко седмици. И въпреки препоръките на лекарите да лежи и да си почива, след само една седмица тя се върна на сцената. Причината тогава беше, че Стелла не можа да понесе, че Райна я замества и според феновете е дори по-добра.

Ненавистта й към певицата лъсна този понеделник, когато каскадьорката подигравателно заяви „Аз танца на Райна мога да го изиграя със затворени очи“.

Докъде ли ще стигне тази болна амбиция, питат се феновете?

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.