Стефан Сечков смени Алисия с Джорджиа

Гласувайте за статията

Фолк певицата върти двама наведнъж

Стефан Сечков заби нова фолк певица. Младият продуцент, който доскоро се спрягаше за гадже на Алисия изглежда има друга тръпка. Последната изгора на брата на Вили Сечкова се оказа бивша колежка на Алисия. При това не друга, а Джорджиа.

Стефан Сечков заряза Алисия

Стефан Сечков заряза Алисия

Изпълнителката изненадващо замести Алисия в сърцето, а и в спалнята на младия бизнесмен. Двамата често си общуват в социалните мрежи споделяйки музика или снимки, но се стараят да пазят в тайна отношенията си. Според запознати двойката не иска за връзката им да се разчува, тъй като Джорджиа  се  спряга за новата изгора на шева на  една от най-големите компании за горива у нас.

Продуцентът смени певицата с колежката й Джорджиа

Продуцентът смени певицата с колежката й Джорджиа

Двамата били направо луди един за друг и не можели да скрият чувствата си. Фен на Джорджиа разкрива, че изпълнителката го придружава на плажа, заедно със сестра му Вили, пишат от hotarena.net.

Новата светска двойка крие за връзката си

Новата светска двойка крие за връзката си

„Видях ги на плажа — Стефан не спираше да я прегръща, дори се поливаха с вода и се боричкаха по пясъка.“, разказва очевидец. При това певицата е отнасяла изключително топло към сестрата на любимия си, с която се разбирали прекрасно.

Новината, че Стефан Сечков вече не е с Алисия, а с Джорджиа изненада мнозина. Но по всичко личи, че продуцентът не страда особено по бившата си любима. Междувременно упорито се говори, че Алисия търси начини да се помири с бащата на детето си Валери Божинов. А Стефан от своя страна се утешава в обятията на Джоржиа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар