Стефан на Галена разтопи мрежата с изпълнение на Адел (Видео)

Стефан на Галена разтопи мрежата с изпълнение на Адел (Видео)
5 (100%) 1 vote

Малчуганът направо разтопи феновете с гласа си

Синът на Галена показа страхотен талант за певец. 4-годишния сладур направо разтопи мрежата с изпълнение на Адел. Щастливата певица пусна клипче в мрежата, на което се вижда как малкият Стефан пее. И определено показва изключителен талант, подобно на майка си.

„Направо е невероятен“, „Бонбон“, „Това се казва талант“, „Глас и половина“, заваляха поздравления към певицата. „Галена, да ти е жив и здрав, да те радва много“, пишат фенове на изпълнителката.

Стефан на Галена стана и певец

Стефан на Галена стана и певец

Самата фолк звезда обаче се оплака, че 4-годишния малчуган не е фен на мама. И вместо нейното изпълнение, предпочита да слуша английската поп звезда.

Малкият сладур се оказа фен на Адел

Малкият сладур се оказа фен на Адел

Всъщност Стефан не е единственият, който смята, че на Галена английската музика не й се отдава. Наскоро певицата реши да изненада фенове с изпълнение на песен на Майли Сайръс, след като сгоди влюбена двойка в Стара Загора. Критици и присъстващи са на мнение, че фолк звездата просто няма школовката, за да пее подобни песни. И е по-добре да остави на професионалистите такива изпълнения.

Що се отнася до малкия Стефан, то той определено показва качества на певец и има талант. „Чуйте го как пее само, направо ще надмине и Адел“, кефят се почитатели на малчугана.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар